Υπηρεσίες - iD Concept

Η iD Concept φροντίζει να παρέχει όλες τις υπηρεσίες
που θα χρειαστείτε για τον χώρο σας με εγγύηση ποιότητας σε προσιτές τιμές

Η εταιρεία μας δημιουργεί για εσάς κατά παραγγελία έπιπλα, χαλιά και κάθε άλλο είδος που μπορεί να χρειάζεστε για τον προσωπικό ή επαγγελματικό σας χώρο.Φέρνουμε το interior στα μέτρα σας. σύμφωνα με τις δικές σας απαιτήσεις, μετράμε τον χώρο σας και δημιουργούμε μοναδικά σχέδια για τον χώρο σας.
Αναλαμβάνουμε την ραφή και τοποθέτηση των κουρτινών της επιλογής σας στις δικές σας διαστάσεις. Με την βοήθεια της εταιρείας μας η σωστή ραφή των κουρτινών σας αποτελεί εύκολη υπόθεση καθώς μετράμε το χώρο σας πριν το τελικό κόψιμο του υφάσματος και τοποθετούμε εμείς, με ακρίβεια, την κουρτίνα στον χώρο της επιλογής σας.
Εξειδικευμένο προσωπικό αναλαμβάνει να τοποθετήσει την ταπετσαρία της επιλογής σας άμεσα και με άριστο αποτέλεσμα.Επιλέξτε από μια πλούσια γκάμα ταπετσαριών που διαθέτει η iD Concept ή δημιουργήστε την δικιά σας
Ανανεώστε ή επιδιορθώστε τα παλιά σας έπιπλα επιλέγοντας νέο ύφασμα από μια μεγάλη γκάμα υφασμάτων ταπετσαρίας με μοναδικά αποτελέσματα.
Το εξειδικευμένο συνεργείο μας αναλαμβάνει τον καθαρισμό και την φύλαξη των χαλιών σας με πείρα και υπευθυνότητα. Με εξειδίκευση στον καθαρισμό χειροποίητων χαλιών με πλύσιμο στο χέρι χωρίς την χρήση χημικών.
Στα πλαίσια της πλήρους κάλυψης των αναγκών των πελατών της διαθέτει εξειδικευμένο προσωπικό για τον καθαρισμό του σαλονιού σας με ειδικά μηχανήματα και μοναδικά αποτελέσματα. Έχοντας πλήρη τεχνική κατάρτιση αναλαμβάνει τον καθαρισμό του σαλονιού σας στον χώρο σας άμεσα και υπεύθυνα για να επαναφέρει την λάμψη του σαλονιού σας σαν την πρώτη ημέρα αγοράς του.
Bravo_002

Γιατί να επιλέξετε την εταιρεία μας ;

  • Έμπειρο προσωπικό με γνώση στην αντίστοιχη υπηρεσία θα καλύψει κάθε σας απαίτηση
  • Περισσότερα από 30 χρόνια παρουσίας στο interior design
  • Συνεργασία με επώνυμους οίκους για την πολυτέλεια που αξίζει στον χώρο σας
  • Δημιουργούμε για εσάς κάθε σας όνειρο στον προσωπικό σας χώρο ακριβώς όπως το έχετε φανταστεί
  • Διαθέτουμε μια από τις καλύτερες ομάδες διακοσμητών στην Ελλάδα σε συνδυασμό με τα καλύτερα προϊόντα

Φροντίζουμε για εσάς...

Η εταιρεία μας δημιουργήθηκε με στόχο την απόλυτη κάλυψη των αναγκών σας για τον προσωπικό σας χώρο. Επιλέγουμε με προσοχή τους επώνυμους οίκους που θα συνεργαστούμε για να παρέχουμε μια υψηλής αισθητικής και ποιότητας σχεδίαση των χώρων σας ενώ συνεχίζουμε να καλύπτουμε τις επιλογές σας ώστε να μείνουν σε άριστη κατάσταση με το πέρασμα των χρόνων.

Trailblazer_013

iD Concept

Οι υπηρεσίες μας

Κατά Παραγγελία

Τοποθέτηση

Καθαρισμός χαλιών

Ραφή Κουρτινών - καλυμμάτων

Ταπετσαρίες επίπλων

Καθαρισμός σαλονιού

Εγγραφείτε στα νέα μας

Εγγραφείτε στην λίστα ενημέρωσης